Monday, October 5, 2020

Маленька батарея на Mazda MX-30: причини названі

 Остаточні характеристики кросовера MX-30 оголосять навесні

Mazda MX-30 дебютувала в передсерійному виконанні цієї осені. За попередніми даними, її батарея ємністю в 35,5 кіловат-години, що складається з 192 призматичних елементів виробництва Panasonic, забезпечує запас ходу в 200 кілометрів на одному заряді. Остаточні характеристики оголосять наступної весни на автосалоні в Женеві.

Що стосується малої ємності акумулятора, то директор європейського центру досліджень і розробок бренду Крістіан Шульце в інтерв'ю Automotive News Europe заявив, що Mazda розробила свій перший електромобіль для міських жителів, які в середньому проїжджають 40-70 кілометрів на день, і тому будуть заряджати його раз в два-три дня. Ставити на Mazda MX-30 більшу батарею виробник не планує і в майбутньому. Однак у 2021 році у моделі все ж з'явиться варіант, здатний покривати більш істотні відстані: для цього його забезпечать невеликим роторним двигуном, який буде заряджати акумулятор.

No comments:

Post a Comment

Mazda CX-30 їде в Росію

 Японський концерн отримав ОТТС на дану модель. Передбачається, що складання організують у Владивостоці на заводі «Мазда-Соллерс» Кросовер C...