Monday, October 5, 2020

Новий кросовер Mazda: гібриди, дизелі

 Інсайдери поділилися відомостями про новий кросовер Mazda CX-50

За даними порталу Coche Spias, позашляховик стане наступником CX-5, буде базуватися на задньопривідній платформі з поздовжнім розташуванням двигуна, а гаму двигунів составлят чотирьох- і шестициліндрові агрегати. Технічно новий кросовер Mazda CX-50 буде близький до Mazda6 четвертого покоління: обидві моделі розроблять на «великий» модульній платформі Large Architecture. Базові позашляховики відрізняться заднім приводом, у більш дорогих моделей буде повний привід.

Очікується, що Mazda CX-50 виявиться істотно більше нинішнього кросовера CX-5 довжиною 4,55 метра і стане конкурентом Lexus NX, тому новинку пророкують більш потужні двигуни. Базовий бензиновий кросовер отримає 190-сильний (270 Нм) 2,5-літровий бензиновий «атмосферник» SkyActiv-G і помірно-гібридну 48-вольтів надбудову або 2,2-літровий дизель SkyActiv-D тієї ж потужності з обертовим моментом 450 Нм.

Альтернативою стане 230-сильна (420 Нм) бензинова «турбочетвёрка» 2.5 SkyActiv-G. Топ-версіями будуть покладатися шестициліндрові двигуни: 3,0-літровий бензиновий мотор нової лінійки SkyActiv-X з гібридним «доважком» (285 кінських сил і 340 Нм крутного моменту) або 3,3-літровий турбодизель тієї ж потужності з тягою до 600 Нм.

No comments:

Post a Comment

Mazda CX-30 їде в Росію

 Японський концерн отримав ОТТС на дану модель. Передбачається, що складання організують у Владивостоці на заводі «Мазда-Соллерс» Кросовер C...