Monday, October 5, 2020

Mazda запатентувала нову силову установку і повний привід

 Роторний двигун Мазди отримав нове життя будучи вбудованим в унікальну силову установку, що має на увазі повний привід

Mazda запатентувала в Японії нову силову установку, в основі якої лежить роторний двигун. У документах описується конструкція з переднім розташуванням двигуна внутрішнього згоряння Ванкеля. Його крутний момент подається на задні колеса. Передні колеса приводяться в рух електромоторами з конденсаторної системою харчування. В результаті виходить повноприводна трансмісія невеликої маси.

У гібридної силової установки використовується відносно невелика 3,5-кіловатна літій-іонна батарея на 48 вольт. Це стало можливо завдяки конденсаторної системі, яка заряджається при рекуперативному гальмуванні. Надлишок енергії спрямовується до батареї. При динамічному прискоренні конденсатори запускають двигуни передніх коліс. Якщо ж у цей момент в них недостатньо енергії, конденсатори отримують її від акумулятора. При розміреному русі привід здійснюється на задні колеса і надходить від роторного мотора і його електродвигуна.

No comments:

Post a Comment

Mazda CX-30 їде в Росію

 Японський концерн отримав ОТТС на дану модель. Передбачається, що складання організують у Владивостоці на заводі «Мазда-Соллерс» Кросовер C...